Svtfoe |
Autor |
Wiadomość |
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-08-03, 01:14 Svtfoe
|
|
|
Tylko ja i icek to oglądamy, chyba że o czymś nie wiem, więc walę prosto z mostu: jak się według ciebie skończy sezon 3 i dlaczego skończy się na zrobieniu starco kanonicznym shipem? A przy okazji dlaczego nie można zaprzeczyć że starco jest jedynym słusznym i prawdziwym shipem? |
|
_________________ The Light shineth in the Darkness,
and the Darkness comprehended it not.
|
|
|
|
|
maat_
maat_
|
Wysłany: 2017-08-03, 07:36
|
|
|
Może singri ogląda? |
|
|
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
Wiek: 31 Dołączyła: 23 Paź 2015 Posty: 7849 Skąd: Andromeda
|
Wysłany: 2017-08-21, 23:09
|
|
|
Husarz712, ty chyba kojarzysz tego typka po prawo?
|
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-08-22, 01:51
|
|
|
Kojarzę obu po prawo jest tom, ex star, po lewo Jack Spicer, mój ulubiony czarny charakter ever Z Shaolin pojedynek mistrzów, był takim niby złym gościem co jednak miał dobre serce, trochę fajtłapa i mega zabawny, no i jego strój był świetny Podobał mi się też motyw z jego armią robotów, jest to jednocześnie fajne i smutne bo pokazuje że nie radzi sobie w kontaktach z ludźmi, tworzył bardziej zaawansowane roboty z dobrą inteligencją żeby były jego przyjaciółmi, był o tym nawet jeden odcinek gdzie zadłużał się u jakiegoś mafiozy oddając mu "shen-gon-ku" nie pamiętam jak to się pisze żeby dostać specjalne części do jednego z takich botów. A Tom to jakiś tam demon z którym chodziła Star Butterfly, ma problemy z agresją ale stara się z tym walczyć, w sumie całkiem spoko gościu |
|
|
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
|
Wysłany: 2017-08-22, 14:13
|
|
|
Husarz712, To ja nie wiedziałam, że znasz Jacka xD Jack to także mój ulubiony czarny charakter, jak go zobaczyłam z tym Tomem to wiedziałam że tego Toma bedziesz kojarzyć. Czesto pojawia sie na Tumblr, czesciej niż reszta postaci z Svtfoe, i w sumie dzięki temu wiem o tym serialu, więc wrzuciłam ten obrazek, bo raz, wiem że znasz, dwa, że ciekawy crossover, ale nie spodziewałam się, że kojarzysz obu xD
Super, uwielbiam takie crossovery
Doskonała charakterystyka postaci Jacka: " był takim niby złym gościem co jednak miał dobre serce (...) "motyw z jego armią robotów, jest to jednocześnie fajne i smutne bo pokazuje że nie radzi sobie w kontaktach z ludźmi, tworzył bardziej zaawansowane roboty z dobrą inteligencją żeby były jego przyjaciółmi"
Też to zauważyłam, i szkoda że serial się tak szybko skonczył, chciałam by bardziej ten wątek rozwinięto...
Widzę, że jesteś świetnym obserwatorem, i masz zdolności w kierunku rozpoznawania charakteru postaci Z realnymi ludzmi też tak masz?
A tak BTW - Christi Hui ( ) planuje zrobic kolejną serie xiaolin |
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
|
Wysłany: 2017-08-22, 15:14
|
|
|
A pomyśleć, że kiedyś typa niecierpiałam najbardziej... a po latach mi sie odmieniło... faktycznie, kobieta zmienną jest |
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-08-22, 15:26
|
|
|
Po Teen Titans Go, naprawdę boję się i jestem MEGA sceptyczny co do wszystkich rebootów, remaków itp. jeśli chodzi o stare kreskówki. One po prostu są beznadziejne, TTG to totalne ścierwo, a to była kiedyś jedna z moich ulubionych serii, mieli dobry balans pomiędzy byciem poważnym i zabawnym, Powerpuff Girls (Atomówki) to samo, była fajna bajka, miałem z nią świetne wspomnienia ( https://www.youtube.com/w...AQSma5eOE3uDHfw ) a zrobili jakiś remake z dupy i jest beznadziejne. Ben 10, pierwsza seria była spoko, każda kolejna to o kant dupy potłuc i to bez żalu. Samuraj Jack, już opisałem co mi się nie podoba w osobnym temacie, zaczęło się super, skończyło słabo. Boję się że pewnego dnia ci debile z Cartoon Network postanowią zrobić reboot ed edd & eddy, brońcie bogowie, to by była tragedia. Edki to moja ulubiona kreskówka z czasów kiedy oglądałem telewizję, jakby zrobili z nich kolejne komercyjne gówno to chyba bym założył organizację terrorystyczną żeby przeprowadzić napaść na ich studio. Btw. wyobraźcie sobie Johnnyego Bravo w dzisiejszych czasach Albo lepiej nie, z tymi debilami nic nie wiadomo, lepiej nie dawać im pomysłów. |
|
|
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
|
Wysłany: 2017-08-22, 15:42
|
|
|
Husarz712, po TTG też miałam niesmak. Uwielbiałam ten serial, był taki słodko-gorzki, a teraz to szkoda gadać. Chronicles był kiepski, ale pare elementów jeszcze sie zacowało - nadak był humor, nadal był fajtłapowaty jack, jakoś uszło. Sama Hui mówiła, że nie pozwolono jej być bliżej Showdown, ponieważ prawa do postaci i treści miało Warner Bros. Jeśli udało jej sie wywalczyć prawa do tego serialu, prawdopodobnie nowa seria będzie taka sama, jak Showdown.
Atomówek nowych nie oglądałam Stare owszem. Jak i Laboratorium Dextera.
Potem z CN porobili jakieś niewiadomo co, o humorze niewiadomo skąd, jakby dla osób cofniętych w rozwoju. Brakuje kreskówek trzymających poziom. Poza Samurajem Jackiem, CHojrakiem, Teen Titans i Xiaolin chyba nic nie trzymało już poziomu (ew starsze kreskówki, ale one to żyły swoim życiem, były inne po prostu )
Za edkami nigdy nie przepadałam, ale obejrzałam wiekszosc odcinków jak miałam jeszcze CN.
Lubiłam za to Kryptonim Klan Na Drzewie |
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-08-22, 17:29
|
|
|
Chojraka i edki jeszcze dzisiaj oglądam, są na ruskich serwerach puszczane Jest też trochę odcinków domu dla zmyślonych przyjaciół foster na dailymotion itp. stronach, też lubiłem. W ogóle lubię większość rzeczy które robi Lauren Faust, atomówki, właśnie dom foster bo też nad nim pracowała, "The Iron Giant" i MLP Kocham tą kobietę normalnie, stworzyła gdzieś z połowę mojego dzieciństwa. |
|
|
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
|
Wysłany: 2017-08-22, 17:47
|
|
|
Husarz712,
MLP puszczają na kanale dla najmłodszych, jakieś ABC czy coś Kurde kocham kreskówki, ale teraz to tylko w internecie mozna je ogladac, i to nie wszystkie odcinki...
Ja edków nie lubiłam, bo po zbyt duzej ilosci odcinków (był kiedys maraton z edkami, caly dzien puszczali) zaczelam sie czuc dziwnie i nieswojo, jabym oglądałam perypetie dzieci z ulicy, nad którymi żadni dorośli nie sprawują opieki, więc robią co chcą, nikt ich nie chroni, nikt ich niczego nie uczy... i przestałam oglądac ;/
DO tej pory mój ulubiony serial to właśnie Xiaolin. To na niego czekałam specjalnie każdego dnia oglądając przy okazji niektóre inne xd |
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-10-22, 20:53
|
|
|
Fandom się wybudza z hiatusu, kanały na yt już mi spamują 10 sekundowymi filmikami z nowych części |
|
|
|
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-11-08, 06:39
|
|
|
Gdybyś był mądry jak ja nie oglądałbyś od razu tylko poczekał na wyjście wszystkich odcinków |
|
|
|
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-11-08, 10:46
|
|
|
Niby czemu, wystarczy unikać spoilerów |
|
|
|
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-11-08, 13:36
|
|
|
Jak wyjdą wszystkie epizody to nasycę swoją ciekawość, a Ty tak skubiesz kęs po kęsie w dużych odstępach czasu i cały czas jesteś głodny |
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|