Wysłany: 2016-10-25, 17:25 Jaki prezent wybrać? Nasze porady
Pomóżcie szukam jakiejś fajnej pościeli na prezent. Przeglądam sklepy i albo są dziwaczne albo babciowe albo bardzo drogie. Tu macie co sobie kumpela sama kupiła i oddaje to jej gust. Może macie jakieś fajne namiary
Ostatnio zmieniony przez Pierdomenico 2016-10-28, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
impala1967 [Usunięty]
Wysłany: 2016-10-25, 18:06
W JYSK jest pościel dobrej jakości, albo w tesco, są teraz fajne promocje. Odradzam zakupy internetowe, bo ie można pomacać i sprawdzić czy jest gruba i miękka
[ Dodano: 2016-10-25, 19:07 ]
ceny tak ok. 50-100 zł.
impala1967, Na internetowej raz się przejechał. nie lubię śliskiej satynowej a mżonek to mówi, ze to gorsze w dotyku od kredy po tablicy. No i zamówiłam, miała być bawełna a przyszła jakaś straszna sztuczna podróbka satyny! Elektryzowało się jak kot i balonik! KOSZMAR
impala1967 [Usunięty]
Wysłany: 2016-10-25, 19:14
maat_, dlatego ja tez odradzam, lepiej iść do sklepu i pomacać, ja np. muszę mieć 100% bawełna i miękką, satyny tez nie lubię, bo zimna i śliska
Sama mam pościel z JYSK i jestem bardzo zadowolona, teraz kupiłam komplet w tesco i tez jest super (ładny wzór i super jakość)
Czasem niedrogie i o bardzo dobrej jakości można dostać w Eurofiranach. Sama jednak wszystkie (za wyjątkiem jednej...) mam z Ikei...
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer
maat_, jak wpadniesz do tej we Wrocławiu, to mogę być twoim przewodnikiem xD
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer
Cascabel, dziekuję! Ja już mojemu powiedziałam, ze do Wrocka jedziemy na dłuższy weekend w czerwcu, a w sierpniu do szczecina Nawet moi rodzice zainteresowali się pomysłem parady jachtów
Widmokot Nefer
To ma być wtedy temat o doradztwie w prezentach, czy tylko o pościelach? Szukałam też bo chciałam jakąś nową ale nic mi się zbytnio nie widzi, kiedyś widziałam tak wiele pięknych, że trudno się było zdecydować, a teraz jakoś te wzornictwo mi nie odpowiada... A satyny to już w ogóle i najczęściej one mają najładniejsze wzory ale są do niczego, bo nieprzyjemne
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
Też satyny nie lubie... ale na wybór nie narzekam-moze dlatego że pościel i piżamy są "najbardziej urocze" w domu.
Widmokot Nefer
To jak jest temat prezentów to ja się zapytam czy macie jakiś pomysł na prezent dla dzieci na gwiazdkę?
Już wolę zacząć coś szukać, bo zarz pyknie grudzień i będę na ostatnią chwilę latać jak debil po sklepach i szukać, bo na allegro będzie już za późno
W zeszłym roku dostał straż pożarną i takiego śpiewającego laptopa, a w tym?
Ogólnie to jakie macie pomysły na prezenty dla bliskich, znajomych itd? Może kogoś natchną wasze pomysły na swoje prezenty. Ja dla siebie postanowiłam, że kupię jakiś fajny kubek i szukałam na allegro i chyba taki z myszką Minie wezmę
I tak myślałam nad teściową, w zeszłym roku przy świętach narzekała, że ma deficyt szklanek, więc tak myślałam czy by jej jakieś fajne szklanki kupić. czy to nie bardzo na prezent?
U nas jest tak, ze Mysz losuje kto komu robi prezent. Więc każdy robi tylko jednej osobie prezent, ustalamy kwotę i juz.
W tym wymyśliłam, ze kupię białe 3 filiżanki i 3 białe kubki i Mysz pomaluje pisakami do porcelany dla dziadków i wujostwa prezenty.
KotMaAleAlaMaKota, u mnie kubki i szklanki to wręcz tradycja świąteczna Podobnie jak miś z allegro na Mikołaja. Wpakuj do tego jakieś cukrowe laseczki, a prezent będzie idealny
W tym roku, podobnie jak w zeszłym zresztą, prezenty dla dalszej rodziny robimy same (medaliony). A jeżeli chodzi o pomysły dla rodziny - list do świętego Mikołaja. Sprawdza się zawsze - piszemy to, co chcielibyśmy dostać, nie tylko dzieci. Stąd wiedziałam że np. tata chce płytę do nauki niemieckiego do auta, a mama czajniczek do herbaty.
Widmokot Nefer
Słuchajcie sam również mam problem. Mianowicie zbliża się parapetowa mojej kolezanki. Nigdy jeszcze nie byłem szczerze powiedziawszy na takiej imprezie i zastanawiam się poważnie nad prezentem....
Na oku mam zaprojektowanie dla niej takiej poduchy do mieszkania:
Ten tekst wpisujesz pod każdym podejrzanym postem podejrzanego usera i prawdę mówiąc stał się on już nudny. A co do Twojego pytania to odpowiedź jest taka, że jakiś zawsze stoi na straży i robi co do niego należy (user już został należycie ukarany) i nie ma sensu bez przerwy się dopytywać.
Adrian1234
Ostatnio zmieniony przez Adrian1234 2017-05-02, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
KotMaAleAlaMaKota [Usunięty]
Wysłany: 2017-05-02, 17:26
ChaserJohnDoe, wiesz my tez jesteśmy tylko ludźmi, jest nas 4 i czasem zwyczajnie kogoś nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum