Suche fakty nt. PO |
Autor |
Wiadomość |
Granito

|
Wysłany: 2015-09-12, 21:11 Suche fakty nt. PO
|
|
|
Zapewne na tym forum wszyscy kochamy Platformę Obywatelską, bo jak nie to jesteśmy PiSowskie świnie, na które tak uporczywie poluje pan Niesiołowski. A teraz do rzeczy:
1. Zięć E.Kopacz (Andriy Petranyuk) został obywatelem naszej ukochanej Rzeczpospolitej Polskiej w jedyne DWA dni ( a się skubany wyrobił, nie ma to tamto ) - to JAWNE ZŁAMANIE PRAW KONSTYTUCJI, a w/w pan powinien stanąć przed sądem. To się tyczy również na szczęście byłego już prezydenta B.Komorowskiego.
2. Willa w/w byłego prezydenta została opłacona na 5 lat ( cała kadencja prezydenta A.Dudy ) za pieniądze podatników ( nie piszę za nasze, bo sam na razie nie płacę )
3. bezn A.Leppera - jestem zwolennikiem teorii, że to na pewno nie było samobójstwo.
4. Imigrancji z Afryki - czyli Hijra na jaką zasługuje lewacka Europa - nie muszę wyjaśniać, jeżeli państwa UE nie przeciwstawią się masowej imigracji terrorystów skończy się to co najmniej traceniem kontroli nad połową Europy. Nie wykluczone, że Rosja i Stany nie wykorzystałyby sytuacji, aby powiększyć swoje terytorium.
To na razie tyle, jak coś to piszcie śmiało pod tym postem - podyskutujemy. |
|
|
|
|
 |
ChaserJohnDoe
ChaserJohnDoe

|
Wysłany: 2015-09-12, 21:27
|
|
|
Śmieszne jest to że największy ból dupy emigrantów mają Polacy, którzy sami emigrują np do UK czyścić gary albo kible. |
|
|
|
|
 |
watchyouback

|
Wysłany: 2015-09-12, 22:40
|
|
|
Polacy w przeciwieństwie do syryjskich uchodźców emigrują by jak to ująłeś "czyścić gary albo kible" czyli pracować, rozwijać gospodarkę. Syryjscy uchodźcy natomiast liczą na zasiłki, nie w głowie im praca, oni w przeciwieństwie do Polaków przyczyniają się do upadku gospodarki, jak doskonale zdajesz sobie sprawę pieniądze nie rosną na drzewach, w systemie kapitalistycznym nie można wiecznie brać nie dając nic w zamian. Ergo: Polski emigrant = stopniowy rozwój i stabilizacja systemu, Syryjski emigrant = powolna i nieunikniona agonia systemu. |
|
|
|
|
 |
Moj_Kot_Lubi_Miauczec
GG 54710888

|
Wysłany: 2015-09-12, 23:15
|
|
|
ChaserJohnDoe napisał/a: | Śmieszne jest to że największy ból dupy emigrantów mają Polacy, którzy sami emigrują np do UK czyścić gary albo kible. |
A czyli skoro jestem w Polsce to pełnoprawnie i legalnie mogę mieć "ból dupy" jak to poetycko ująłeś? : ) |
|
_________________ Wszystkich nas nie zbanujecie...
 |
|
|
|
 |
SaintSkullski [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-13, 18:02
|
|
|
Moj_Kot_Lubi_Miauczec napisał/a: | ChaserJohnDoe napisał/a: | Śmieszne jest to że największy ból dupy emigrantów mają Polacy, którzy sami emigrują np do UK czyścić gary albo kible. |
A czyli skoro jestem w Polsce to pełnoprawnie i legalnie mogę mieć "ból dupy" jak to poetycko ująłeś? : ) |
CJD zobacz ile Polaków jedzie tam ciągnąć socjal i narzucać swoje prawa, a ile jedzie tam po prostu pracować często jest to ciężka praca.. |
|
|
|
|
 |
asandi

|
Wysłany: 2015-09-13, 20:00
|
|
|
No wiecie czy ktoś kocha Po, czy Pis to jego w sumie sprawa, ale prawda jest taka, że oni Politycy zawsze są mili i fajni, gdy chcą się dorwać do władzy, później jak już się dostaną jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności unikają spełniania obietnic. Niezależnie, czy to PO, Pis sld czy inne partie. |
|
|
|
|
 |
Granito

|
Wysłany: 2015-09-15, 09:06
|
|
|
Ja nie kocham partii, asandi jestem w 100% bezpartyjny, po prostu piorę brudy rządzących, naprawdę. |
|
_________________ Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
 |
|
|
|
 |
asandi

|
Wysłany: 2015-09-15, 12:22
|
|
|
Granito, Nie podoba mi się obecna sytuacja w państwie i to jak rządzący odnoszą się do społeczeństwa. Być może przyjdzie lepszy czas. Kiedyś. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|