Namie Amuro słuchałam ło ho ho i jeszcze trochę temu. Kiedyś nawet, wstyd się przyznać słuchałam Kody, ale teraz zobaczyłam jej nowy singiel to się cieszę, że przestałam
O Ayę Ueto oczywiście znam, ale jakoś nie słucham.
Jeśli szukasz jakiś klipów a ich nie ma to wpisz nazwę i jpopsuki tv w google. Namie, jak Koda czy stary dobry Hamasacz są z Avexu a ta wytwórnia blokuje teledyski na YT.
Oczywiście "królową" Ayumi Hamasaki, ta to zatrzymała dla siebie czas Koda Kumi też była rzeczywiście, choć zapomniałam o niej. Był taki zespół Rin bodajże, fajną muzykę tworzyli bo śpiewały do takiej tradycyjnej instrumentalnej czasem. Nawet jak wpisuję to jpopsuki to nie działa mi teraz ta strona, tylko się wczytuje bez końca ale może jeszcze poszukam potem. Lubię też Garnet Crow, szczególnie tę piosenkę:
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
NO faktycznie. pewnie jakieś problemy na serwerze. Ich player jest okropny no ale tylko tam są niektóre rzeczy.
Ok coś mi weszło
http://www.jpopsuki.tv/vi...68af6d776ab425d
Jak już pisałam w innym temacie, u mnie to było TH. Pamiętam, że nazywałam to rockiem.
_________________ Wieczornych snów mary powiewne, dziewicze
Na próżno czekały na słońca oblicze...
(...)
Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
Nie śmiejmy się. Każdy z nas słuchał kiedyś czegoś, czego się teraz wstydzi...
Hola, hola, ja się nie wstydzę ; P. Było minęło! To i tak nie jest najgorsze, bo jeszcze przechodziłem fascynację rapem ulicznym, wybitnymi twórcami jak Peja .
Ale ja wcale nie wyśmiewam gustu bo sama słucham rapu i Eminema też, jeśli chodziłoby mi konkretnie o niego to chyba bym tylko to zacytowala czyż nie ;>?
Ja też do dzisiaj lubię sobie czasem posłuchać Eminema, chociaż największą nim fascynację przechodziłam w czasach późnogimnazjalnych. Mimo wszystko jednak, moje serce należy do rocka i cięższych.
(...)
Ascara, Też słucham Eminema po dziś dzień, taka muzyka pozostaje w pamięci Przypomina mi się od razu Bomfunk MC's albo Eiffel 65, wtedy tego słuchało się na okrągło.
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
Hola, hola, ja się nie wstydzę ; P. Było minęło! To i tak nie jest najgorsze, bo jeszcze przechodziłem fascynację rapem ulicznym, wybitnymi twórcami jak Peja .
Hah jakoś nie pasuje mi taka muzyka to twojego charakteru. Zyskałeś chociaż szacunek ludzi ulicy?
Hah jakoś nie pasuje mi taka muzyka to twojego charakteru. Zyskałeś chociaż szacunek ludzi ulicy?
Dlatego nie pasuje bo to był błąd wczesnej młodości . A przepraszam bardzo, jakiż to ja charakter mam, że mi rap nie pasuje? Kiedyś chciałem być jednym z nich.. rapując na scenie. Niestety, szacunku na ulicy nigdy nie zyskałem, próbowałem na demotach, też nie wyszło. Pozostaje to forum.
Dlatego nie pasuje bo to był błąd wczesnej młodości . A przepraszam bardzo, jakiż to ja charakter mam, że mi rap nie pasuje? Kiedyś chciałem być jednym z nich.. rapując na scenie. Niestety, szacunku na ulicy nigdy nie zyskałem, próbowałem na demotach, też nie wyszło. Pozostaje to forum.
No nie wiem, zagorzały katolik nie pasuje moim zdaniem do muzyki, która składa się w 90% z bluzgów
Bo ja wiem, czy to ma związek z wiarą... Ja słucham muzyki, której z pewnością Kościół nie uznałby za miłą - pal licho bluzki, ale death metal?
(...)
No, powiem ci łatwiej mi sobie wyobrazić chrześcijanina słuchającego death metalu niż rapu. Może to temu, że ja po prostu nie znam ani jednej takiej osoby i take połączenie wydaje mi się kuriozalne
_________________ Wszystkich nas nie zbanujecie...
Wysłany: 2015-08-02, 01:24
Jak pisałem w powitaniu słucham przede wszystkim metalu. Głównie(jak również pisałem) Thrashu, deathu i blacku(w kolejności od najbardziej do najmniej lubianego)
Aczkolwiek moim ulubionym zespołem jest Venom
Wiek: 40 Dołączył: 02 Sie 2015 Posty: 5030 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2015-08-03, 21:07
Zauważyłem, że jest tu zarejestrowanych dość sporo osób słuchających metalu, fajnie bo jest już jakiś temat do rozmów . Ogółnie to długo w ogóle nie słuchałem muzyki, później miałem okres w którym interesowałem się głównie techno lol. Sam muzyką gitarową zainteresowałem się jakoś około 1999 roku choć początkowo było to coś w stylu Blink 182, The bloodhound gang czy The Offspring, poza tym słuchałem ogólnie wszystkiego co można było znaleźć na vivie (ale wtedy jeszcze różnorodność gatunków była tam spora). Później z czasem zaczynałem zmniejszać ilość słuchanej przeze mnie muzyki niemetalowej na rzecz cięższego rocka i Nu metalu i gdzieś tak w 2003 roku postanowiłem skoncentrować się głównie na metalu zaczynając stopniowo bardziej się zagłębiać w gatunek poznając co jakiś czas bogactwa kolejnych jego odmian. Ostatnimi czasy postanowiłem w końcu sprawdzić zespoły z kobietami na wokalu, które wcześniej omijałem zakładając, że kobiety niezbyt dobrze sobie radzą z metalem lol. Szybko zdałem sobie sprawę, że błędem było omijanie przez lata tych zespołów gdyż panie mogą poszczycić się bardzo dobrymi głosami oraz talentem oraz bardzo dobrze sobie radzą zarówno
z czystym wokalem
screamem
jak i growlem
No ale dzięki temu, że wcześniej to wszystko omijałem to teraz mam co słuchać.
W odróżnieniu od KicerK ja nie przepadam za tzw True Metalem a preferuję jego nowocześniejsze odmiany .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum