Gimbodemoty |
Autor |
Wiadomość |
maaciekk

|
Wysłany: 2016-01-21, 19:09 Gimbodemoty
|
|
|
Jako, że roczny zapas maści na ból dupy poszedł mi w miesiąc, muszę więc dać upust moim negatywnym emocjom Otóż jak każdy z was wie, na stronie demotywatory.pl codziennie dostajemy wskazówki jak być "normalnym i prawdziwym" mężczyzną czy "normalną i prawdziwą" kobietą (wszak już samo słowo "normalny" budzi we mnie odrazę, bo dla takiego pijanego Mietka bicie swojej żony "bo zupa była za słona" czy "marszczenie freda" w krzakach pod oknem sąsiadki też może być czymś normalnym, więc dochodząc do tej zaiste kur***kiej konkluzji "czym jest normalność?"
(autor idiota pisze o naturalnych kobietach a wstawia zdjęcie laski z makijażem po photoshopie [brakuje mi tu emotki :facepalm: ]
Wyzywanie Użytkowników forum czy demotywatorów jest niedopuszczalne! To, że się komuś nie podoba czyjaś działalność lub słowa, nie jest żadnym wyjaśnieniem. Można krytykować słowa, działania, demoty itp a nie osobę i na to nie będzie tutaj nigdy przyzwolenia!
(z serii mówmy innym co mają robić)
(chcesz mieć piękną zadbaną kobietę, a sam nie ruszysz się na siłownię tylko pijesz alkohol)
(kolejny guru się znalazł, tyle, że ten już grubo wyjechał z poradnikiem dla takich przygłupów jak on co nie potrafią samodzielnie myśleć)
(nie ważne, że 90% z was nie ma prawka, a koła to wy w życiu nie wymienialiście.. Ahh no i bym zapomniał .. RURKI.. mnie to już ten temat obrzydł ale innym nie i pewnie jeszcze przez co najmniej 10 następnych lat popularne "jajognioty" będą omawiane po raz tysięczny)
(przez "swoje" rozumiesz twoje?)
(takie kobiety były zawsze, tyle, że dobra materialne się zmieniają)
(ten autor znany z swoich kretyński mądrości chcąc nie chcąc musiał tu się znaleźć po raz kolejny, ten demot to apogeum głupoty, prawdziwe "Mount Everest debilizmu". Ludzie mają prawo wyglądać jak chcą i umawiać się z kim chcą!)
Dziękuje za przeczytanie moich wypocin po których nieco przeszedł mi ból
meine Straße, mein Zuhause, mein Block!
Meine Gedanken, mein Herz, mein Leben,
meine Welt reicht vom 1. bis zum 16. Stock! |
Ostatnio zmieniony przez Pierdomenico 2016-01-21, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maat_
maat_

|
Wysłany: 2016-01-21, 19:17
|
|
|
Nie przeklinaj |
|
|
|
|
 |
werniks
Lama Roku

|
Wysłany: 2016-01-21, 19:20
|
|
|
No to chyba przyznajemy Ci zaszczytny tytuł "wejścia w społeczność z największym pier*olnięciem".
Mocne słowa jak na pierwszy post. |
|
|
|
|
 |
maaciekk

|
Wysłany: 2016-01-21, 19:20
|
|
|
maat_ napisał/a: | Nie przeklinaj | miałem jedno przekleństwo i to je ocenzurowałem, reszta to zwykłe wulgaryzmy |
|
_________________ Meine Stadt, mein Bezirk, mein Viertel, meine Gegend,
meine Straße, mein Zuhause, mein Block!
Meine Gedanken, mein Herz, mein Leben,
meine Welt reicht vom 1. bis zum 16. Stock! |
|
|
|
 |
impala1967 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-21, 19:34
|
|
|
No ja nie dziwię się, że maść Ci tak szybko się kończy. Dla mnie te demoty to przemyślenia dziecka, które życie zna z TV. Albo dorosłej osoby, która leczy jakieś kompleksy. Zresztą mało który z tych tekstów jest oryginalny. Zwykle to marne tłumaczenia z jakichś zagranicznych stron. |
|
|
|
|
 |
maat_
maat_

|
Wysłany: 2016-01-21, 19:34
|
|
|
maaciekk, |
|
|
|
|
 |
impala1967 [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-01-21, 19:40
|
|
|
maaciekk, przepraszam za off top, ale nie wiedziałam, gdzie to napisać, bo nie założyłeś tematu w poczekalni... masz w opisie piosenkę Sido~~ woo hoo~~ |
|
|
|
|
 |
DracarysDragon

Dołączyła: 03 Gru 2015 Posty: 231 Skąd: Trzecia szafa na lewo od Narni
|
|
|
|
 |
ChaserJohnDoe
ChaserJohnDoe

|
Wysłany: 2016-01-22, 10:18
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|