Poprzedni temat «» Następny temat
Suche fakty nt. PO
Autor Wiadomość
Granito 

Wysłany: 2015-09-12, 20:11   Suche fakty nt. PO

Zapewne na tym forum wszyscy kochamy Platformę Obywatelską, bo jak nie to jesteśmy PiSowskie świnie, na które tak uporczywie poluje pan Niesiołowski. A teraz do rzeczy:
1. Zięć E.Kopacz (Andriy Petranyuk) został obywatelem naszej ukochanej Rzeczpospolitej Polskiej w jedyne DWA dni ( a się skubany wyrobił, nie ma to tamto ) - to JAWNE ZŁAMANIE PRAW KONSTYTUCJI, a w/w pan powinien stanąć przed sądem. To się tyczy również na szczęście byłego już prezydenta B.Komorowskiego.
2. Willa w/w byłego prezydenta została opłacona na 5 lat ( cała kadencja prezydenta A.Dudy ) za pieniądze podatników ( nie piszę za nasze, bo sam na razie nie płacę )
3. bezn A.Leppera - jestem zwolennikiem teorii, że to na pewno nie było samobójstwo.
4. Imigrancji z Afryki - czyli Hijra na jaką zasługuje lewacka Europa - nie muszę wyjaśniać, jeżeli państwa UE nie przeciwstawią się masowej imigracji terrorystów skończy się to co najmniej traceniem kontroli nad połową Europy. Nie wykluczone, że Rosja i Stany nie wykorzystałyby sytuacji, aby powiększyć swoje terytorium.
To na razie tyle, jak coś to piszcie śmiało pod tym postem - podyskutujemy.

ChaserJohnDoe 
ChaserJohnDoe

Wysłany: 2015-09-12, 20:27   

Śmieszne jest to że największy ból dupy emigrantów mają Polacy, którzy sami emigrują np do UK czyścić gary albo kible.

watchyouback 

Wysłany: 2015-09-12, 21:40   

Polacy w przeciwieństwie do syryjskich uchodźców emigrują by jak to ująłeś "czyścić gary albo kible" czyli pracować, rozwijać gospodarkę. Syryjscy uchodźcy natomiast liczą na zasiłki, nie w głowie im praca, oni w przeciwieństwie do Polaków przyczyniają się do upadku gospodarki, jak doskonale zdajesz sobie sprawę pieniądze nie rosną na drzewach, w systemie kapitalistycznym nie można wiecznie brać nie dając nic w zamian. Ergo: Polski emigrant = stopniowy rozwój i stabilizacja systemu, Syryjski emigrant = powolna i nieunikniona agonia systemu.

Moj_Kot_Lubi_Miauczec 
GG 54710888

Wysłany: 2015-09-12, 22:15   

ChaserJohnDoe napisał/a:
Śmieszne jest to że największy ból dupy emigrantów mają Polacy, którzy sami emigrują np do UK czyścić gary albo kible.

A czyli skoro jestem w Polsce to pełnoprawnie i legalnie mogę mieć "ból dupy" jak to poetycko ująłeś? : )

SaintSkullski
[Usunięty]

Wysłany: 2015-09-13, 17:02   

Moj_Kot_Lubi_Miauczec napisał/a:
ChaserJohnDoe napisał/a:

A czyli skoro jestem w Polsce to pełnoprawnie i legalnie mogę mieć "ból dupy" jak to poetycko ująłeś? : )

CJD zobacz ile Polaków jedzie tam ciągnąć socjal i narzucać swoje prawa, a ile jedzie tam po prostu pracować często jest to ciężka praca..

asandi 

Wysłany: 2015-09-13, 19:00   

No wiecie czy ktoś kocha Po, czy Pis to jego w sumie sprawa, ale prawda jest taka, że oni Politycy zawsze są mili i fajni, gdy chcą się dorwać do władzy, później jak już się dostaną jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności unikają spełniania obietnic. Niezależnie, czy to PO, Pis sld czy inne partie.

Granito 

Wysłany: 2015-09-15, 08:06   

Ja nie kocham partii, asandi jestem w 100% bezpartyjny, po prostu piorę brudy rządzących, naprawdę.

asandi 

Wysłany: 2015-09-15, 11:22   

Granito, Nie podoba mi się obecna sytuacja w państwie i to jak rządzący odnoszą się do społeczeństwa. Być może przyjdzie lepszy czas. Kiedyś.

Odpowiedz do tematu