No więc napiszę co nieco o mojej ukochanej grze online
No więc jest to polska przeglądarkowa gra MMORPG.
Plusy:
+ Szybka rejestracja, nie trzeba nic instalować
+ System energii (dla niektórych to minus, dla mnie plus, bo nie trzeba być nołlajfem, żeby coś osiągnąć). Można poświęcać na grę 5 minut dziennie jak i cały dzień.
+ Brak Pay-2-Win (owszem można kupić dodatkową energię, ale ostatecznie nie przekłada się to na mechaniczną przewagę nad innymi)
+ Ciekawy system walk PvP - walki są turowe, pełne specjalnych zdolności i strategii
+ Wciągająca fabuła i ładnie wykonane scenki
+ Fajni ludzie do poznania (mimo, że na pierwszy rzut oka pełno debili, ale to jak w każdej grze)
+ Przyjemna dla oka grafika, choć niektórzy mogą uznać ją za dziecinną, choć sama gra dziecinna nie jest
Minusy:
- Dużo oszustów i innego ścierwa (brak moderacji gry, bo nie powstało jeszcze do tego narzędzie, ale gdy naprawdę ktoś ostro przegina to do banowania fatyguje się admin panel Game Masterów na szczęście niedługo będzie gotowy)
- Rzadkie aktualizacje (choć teraz to się zmieni, gdyż powstały narzędzia dla projektantów i na testach praca wre )
Przypomniały mi się pokemony patrząc na te filmiki Super grafika! Ciekawie to wygląda, może nawet kiedyś przetestuję, choć w żadne gry internetowe tego typu nie grywam, więc nie wiem czy długo bym wytrzymała
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
- Rzadkie aktualizacje (choć teraz to się zmieni, gdyż powstały narzędzia dla projektantów i na testach praca wre )
Post jest s 2015 roku, a nowego miasta wciąć nie ma. Gra jest całkiem sympatyczna, póki jest w co grać, potem na 2 lata koniec, bo nawet exp się nie nalicza. To jest ogromny minus tej gry. Dodadzą aktualizacje na 2 tygodnie grania i znowu 2 lata czekania. Chyba lepiej zagrać, kiedy już będzie bliskie zakończenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum