Wrzucajcie tutaj polskie jaki również zagraniczne znane wam kawałki rapowe, które katujecie lub wpadły wam w ucho newschool i oldschool wszystko w tym temacie
[ Dodano: 2016-01-21, 23:14 ]
_________________ Meine Stadt, mein Bezirk, mein Viertel, meine Gegend,
meine Straße, mein Zuhause, mein Block!
Meine Gedanken, mein Herz, mein Leben,
meine Welt reicht vom 1. bis zum 16. Stock!
Wysłany: 2016-01-21, 23:22
No ku*wa jeszcze bardziej wydłuż posta. -,-
KotMaAleAlaMaKota [Usunięty]
Wysłany: 2016-01-22, 06:02
maaciekk, o fajnie, że coś z tego gatunku wrzuciłeś kiedyś często słuchałam hh, więc chętnie sobie sprawdzę co wrzuciłeś Peja, Gural i Eminem super brakuje mi jeszcze O.S.T.R chyba, że gdzieś przeoczyłam. Za miesiąc u mnie jest koncert, ale niestety nie dam rady być.
To w sumie też coś wrzucę
werniks,Nie wiem w czym widzisz problem. Długie posty cieszą moje oczy, a jeszcze bardziej cieszą moje oczka posty, które dotyczą tematu
_________________ - 'Dlaczego ona tak cię fascynuje?
- Nie ma drugiej takiej osoby na świecie. Ona nikogo nie potrzebuje. Czy na końcu musi czekać szaleństwo?'
ChodnikowyWilk, wybacz mój szwagier i jego otoczenie tak stękają jak VNM, rzygać się chce, ja wolę klasykę https://www.youtube.com/watch?v=93m_kPIB1wU i wiele więcej utworów z tamtego okresu. Pozdrawiam
Ja lubię Eminema, Chamilionaire, 50centa z polskich to tylko Peja, najlepszy kawałek: https://www.youtube.com/watch?v=tXHiF_bvpes pamiętam jeszcze czasy początku Slums Attack
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum