Najlepsze ścigałki |
Autor |
Wiadomość |
Pierdomenico
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Lip 2015 Posty: 6547 Skąd: Vinewood Hills
|
Wysłany: 2015-07-23, 17:09 Najlepsze ścigałki
|
|
|
Jakie Waszym zdaniem są najlepsze (ale i najgorsze przy okazji) gry wyścigowe? W co lubiliście grać teraz, a w co gracie obecnie?
Najlepiej grało mi się w stary NFS Most Wanted do tej pory jest to jedna z moich najukochańszych gier. Podobnie zresztą jak Underground 2, ten klimat jest niezastąpiony, a wyścigi uliczne nie mogą się równać żadnemu torowi! Podobnie mile wspominam Gran Turismo 4. Chyba najgorszą w jaką grałam, to było coś z Taxi w nazwie, nie pamiętam dokładnie ale fizyka tam była tak realna, jak tyłek Nicki Minaj...
Teraz gram w Drive Club i też nie jest najgorsza. |
|
|
|
|
|
Trunajtt
|
Wysłany: 2015-07-26, 20:26
|
|
|
Ja wielkiego doświadczenia w ścigankach nie mam, auta nigdy mnie zbytnio nie interesowały, ale są dwa tytuły w które graaało się!
Moto GP - uwielbiałem, po prostu uwielbiałem wywalać innych motorzystów.. To chyba największa atrakcja tej gry była, przynajmniej dla mnie.
NFS MW - również z tej serii to moja ulubiona gra. Co prawda nie przeszedłem jej, walczyłem z drugim na liście i nie mogłem go przegonić, bo zrobiłem głupotę.. Posprzedawałem auta, kupiłem jakieś słabsze, ulepszyłem je, ale strasznie słabo się nim jeździło, a potem nie miałem kasy, by powrócić do innego. Wkurzyłem się i przestałem grać ;P.
Jeszcze kojarzę taką ścigankę na skuterach śnieżnych, gdzie przez szyby się wjeżdżało i tak dalej, ale tytuł niestety chyba dożywotnio zapomniałem.
Aah! Zapomniałem o dwóch kolejnych, klasykach dziecińśtwa..
ToonCar! To była gierka, te postacie, te wybuchy i te pułapki ;P. Obowiązkowa pozycja za dzieciaka.
No i Lego Racer.. I znowu - atrakcją było to, że można było komuś zniszczyć furke. |
|
|
|
|
|
Pierdomenico
|
Wysłany: 2015-07-26, 21:46
|
|
|
Wspominając te gry z dzieciństwa przypomniałeś mi o Revolt!! To dopiero była super gra Wyścigi małych samochodzików, po pokojach, sklepach i ulicach, super pomysł i wykonanie, a ile w to się grało... Aż będę musiała to odszukać i przypomnieć sobie.
Dużo było różnych wyścigów, nie pamiętam części tytułów, podobało mi się Rally Trophy i jakaś gra z motocyklami. Sporo też grałam w Drivera. |
|
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki! |
|
|
|
|
Hushabye [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-07-26, 21:48
|
|
|
Też grałam w NFS Most Wanted. Ale kawał czasu temu, niewiele z tej gry pamiętam.
[ Dodano: 2015-07-26, 22:49 ]
Cytat: | Wspominając te gry z dzieciństwa przypomniałeś mi o Revolt!! To dopiero była super gra Wyścigi małych samochodzików, po pokojach, sklepach i ulicach, super pomysł i wykonanie, a ile w to się grało... Aż będę musiała to odszukać i przypomnieć sobie. |
Jejku, chyba mam to gdzieś jeszcze na płycie. Świetna gra. |
|
|
|
|
|
Pierdomenico
|
Wysłany: 2015-07-27, 07:58
|
|
|
No dokładnie, niezapomniana i ta grafika wtedy powalająca na kolana myślę, że nawet teraz by tak nie była kująca w oczy, zważywszy na małą wagę gry.
Przypomniały mi się jeszcze Polskie Derby, jak mnie ta gra denerwowała, bo często nie szło wygrać w niej na wyższym poziomie trudności, a na podstawowym zostawiało się przeciwnika daleko za sobą, tak coś kojarzę. |
|
|
|
|
|
asiklon
|
Wysłany: 2015-07-27, 14:35
|
|
|
W jedyną grę wyścigową w jaką grałam i czasami gram to trackmania fajna gra, można się pościgać z innymi na przeróżnych mapach : D |
|
|
|
Apparition [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-07-27, 19:00
|
|
|
Ze ścigałek podobał mi się najbardziej flatout 2 i burnout paradise. Obie polecam Burnout bardziej rozbudowany, i te wyścigi po mieście ahh |
|
|
|
|
|
Moris299
|
Wysłany: 2015-07-27, 23:05
|
|
|
Na Playstation 2 kiedyś duużo grałem w nfs a na pc to się w trackmanie grało
pamiętam w trackmani zawsze z kimś się grało to czasami różnice były np o 1 setną sekundy |
|
|
|
Apparition [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-13, 18:14
|
|
|
Przyjemnie mi się też grało w Test Drive Unlimited. |
|
|
|
|
|
asandi
|
Wysłany: 2015-09-08, 18:27
|
|
|
NFS Underground grało się wiele godzin> |
|
|
|
|
|
Pierdomenico
|
Wysłany: 2015-09-09, 07:11
|
|
|
asandi napisał/a: | NFS Underground grało się wiele godzin> |
Też grywałam w Underground godzinami ale w 2
Teraz gram w NFS Rivals i jestem zniesmaczona ;/ Zupełny chaos i brak pomysłu ze strony twórców, tak jakby chcieli połączyć Most Wanted z Undergroundem. Wiecznie rozpoczynające się pościgi, nawet jeżeli jedzie się spokojnie, możliwość bycia policją interesująca, jednak nie rekompensuje mi to tych idiotycznych rozwiązań... Nadal na zawsze dla mnie najlepsza ścigałka w historii to Most Wanted i chyba już nic tego nie zmieni |
|
|
|
|
|
Ascara
|
Wysłany: 2015-09-09, 18:27
|
|
|
NFSU, zarówno 1, jak i 2. Tylko tyle w temacie. Żadna inna "ścigałka" (fajne określenie ) nigdy nie dała mi tyle radości! |
|
_________________ Wieczornych snów mary powiewne, dziewicze
Na próżno czekały na słońca oblicze...
(...)
Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
~ L. Staff |
|
|
|
|
asandi
|
Wysłany: 2015-09-09, 19:59
|
|
|
Mi daję radość jazda na motocyklu |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|