Gry online |
Autor |
Wiadomość |
Granito
|
Wysłany: 2015-09-15, 17:53 Gry online
|
|
|
To może ja zacznę:
Pierwsze, co mi się rzuca w oczy z pożeraczy czasu to Margonem. Pewnie nie każdy kojarzy ten tytuł. Taka darmowa gierka na necie w której będąc magiem i farmiąc 24/7 eq możesz być "Pro"
Kolejna gra to tcg ( aż dziwne, ale tak, karcianka zwróciła moją uwagę ) o nazwie Urban rivals. Na początku dostajemy deck ( talię 8 kart ) potem, w miarę gry kupujemy nowe i nimi walczymy.
Innym pożeraczem czasu z młodszych lat był Dark Orbit. Latało się statkiem kosmicznym, robiło misje, naparzało Straunery, a potem inne mniej lub bardziej wrogie statki spawnujące się w danej galaktyce.
Jeszcze inną grą, którą pamiętam była seria gier od Goodgame Studios - to było coś w rodzaju:" robisz 10 minut misję siedząc w miejscu, ( mafia ) budujesz koszary pół godziny ( empire ) lub robisz spaghetti bolognese przez 9 godzin! ( cafe )"
Ze starszych pamiętam Glory wars, Battleknight, Smoki nightwood, Taern, Fragoria, Plemiona, Ogame, Adventure quest, Dragon fable, My mafia online, ( ta sama wytwórnia od MFO ) i The darkness project.
Czekam na Wasze sugestie |
|
_________________ Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
|
|
|
|
|
Pierdomenico
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Lip 2015 Posty: 6547 Skąd: Vinewood Hills
|
Wysłany: 2015-09-15, 18:57
|
|
|
OOoo w smoki nghtwood też grałam Kurcze, ciekawe jak tam moje konto, czy jeszcze istnieje itp Nie grałam za długo ale bardzo miło wspominam tę grę. Jeżeli ktoś lubi klasyczne klimaty fantasy i smoki, to jest to jak najbardziej dla niego! |
|
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki! |
|
|
|
|
asandi
|
|
|
|
|
Antybristler
|
|
|
|
|
asandi
|
|
|
|
|
Moris299
|
Wysłany: 2015-09-18, 22:24
|
|
|
miałem iść czytać książke i właśnie wtedy antek wrzucił cookie clikera (/_-)
jest do tego jakaś apka na androida? |
|
|
|
Antybristler
|
|
|
|
|
Moj_Kot_Lubi_Miauczec
GG 54710888
|
Wysłany: 2015-09-21, 18:20
|
|
|
Antybristler, Tylko nie Cookie Clicker! A kysz idź z tym, .... muszę....być....silna....must...not..click.. |
|
_________________ Wszystkich nas nie zbanujecie...
|
|
|
|
|
|