Ja czekam na tą piękną i bestię xD I bardzo bym chciała iść na fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć... sentyment do Rowling jest duży xD
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer
Cascabel, a piękna i bestia to też interesujące! Co do fantastycznych zwierząt, to tak średnio mnie to przekonuje, znowu zbytnie odejście od klimatów Rowling jakie znamy ale może kiedyś obejrzę... Chociaż gra tam aktor z Teorii wszystkiego, tam grał świetnie!
maat_, uwielbiam, wszystkie nawet te klasy Z chętnie oglądam Z wyjątkiem wojennych, tutaj wielka selekcja.
KotMaAleAlaMaKota, widocznie od każdej zasady jest wyjątek Chociaż nie wykluczam, że może kiedyś go obejrzę, jak będzie w tv tak z ciekawości
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
Pierdomenico, Pod warunkiem że nie będzie leciał na "zakazanych kanałach" xD
Mnie te fantastyczne zwierzęta zachęcają Tak samo, jak czytałam 2 z trzech tych charytatywnych powiastek xD (Quiddich przez wieki jeszcze czeka...)
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer
Byłam na Mamma Mia. Jeżeli komuś podobała się pierwsza część - niech idzie, ale nie zapomni chusteczek. Druga - genialna. Super dobrani też młodzi aktorzy do ról.
Widmokot Nefer
Byłam na Kapitan Marvel i jak dla mnie film super, nie rozumiem hejtu na niego.
_________________ - Wykonuję pewną pracę...
- Ale czym się zajmujesz?
- Myśleniem
Wysłany: 2019-04-02, 14:13
fantine, wiesz, teraz strach powiedzieć, że główna aktorka jest drętwa, bo że niby hejtuję
impala1967, jestem wrogiem nazywania każdej negatywnej opinii hejtem. Nie mam nic przeciwko temu, że nie satysfakcjonuje Cię aktorka, chodzi mi raczej o to, co się w internecie działo po premierze, że film jest, tfu, feministyczny, że bohaterka jest silną kobietą, tfu i że główny zły jest biały a to godzi w białych mężczyzn
_________________ - Wykonuję pewną pracę...
- Ale czym się zajmujesz?
- Myśleniem
Osobiście - jestem za, jeśli trochęaktorzynę postarzeją i utrzymają klimat. Nie oczekujmy cudów, by stary chuck(79 lat) wracał i wykonywał swoje fiku miku - prędzej by się połamał. Ale stary chuck miał styl/image, że wyglądał jak 30-40 latek, i to z tej roli jest głównie kojarzony. Wiec, by to jakoś się mocno nie kolidowało, to tak jak napisałem wyżej - wypadało by, by i Jareda ucharakteryzowali na te 30-40 parę lat n potrzebę roli
Jako sentymentalne dziecko lat 90 jestem na ,,nie". Każdy ,,remastering" starych kreskówek/filmów/programów/piosenek zabija mi po kawałeczku piękne wspomnienia z dzieciństwa
Netflix jest absolutnie spierdolony mentalnie wybaczcie mój francuski. Pomyślcie że ludzie na najwyższych szczeblach administracji netflixa przeczytali opis tego filmu, zrozumieli ideę, obejrzeli zwiastun i powiedzieli "dobra robota, kręcimy, puszczajcie trailer". Kurwa chory świat
_________________ The Light shineth in the Darkness,
and the Darkness comprehended it not.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum