Najgorsze filmy w historii! |
Autor |
Wiadomość |
KotMaAleAlaMaKota [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-12-02, 09:07
|
|
|
maat_, mam mieszane uczucia Nie wiem czy bardziej chce to zobaczyć czy nie chce |
|
|
|
|
 |
maat_
maat_

|
Wysłany: 2015-12-02, 10:45
|
|
|
KotMaAleAlaMaKota, Rozumiem Cię. Ten dylemat każdy musi w sercu swym samodzielnie rozważyć. To co się zobaczy nie da się już odzobaczyć! |
|
|
|
|
 |
Pierdomenico

Wiek: 36 Dołączyła: 15 Lip 2015 Posty: 6547 Skąd: Vinewood Hills
|
Wysłany: 2015-12-02, 12:12
|
|
|
maat_, Ale takie filmy mają też swój urok Tak patrząc na to przez ten pryzmat, mogłabym polecić jako najgorszy film (bo na pewno wiele osób by tak to zakwalifikowało) - Basket Case z pewnością to jest coś co zapamięta się do końca życia! Chociaż dla mnie wcale nie jest on taki najgorszy, nawet mi się podobał ale ja lubię pokręcone filmy |
|
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki! |
|
|
|
 |
bp2345

|
Wysłany: 2016-05-04, 17:02
|
|
|
Filozofowie. Nie wiedziałem, że można aż tak zepsuć taki fajny motyw. Zapowiada się ciekawie ale cały film jest spłycony i banalny. Przewidzieć co się będzie dalej działo można było na pół filmu naprzód. Zdecydowanie odradzam. |
|
|
|
|
 |
Cascabel

|
Wysłany: 2016-05-04, 19:32
|
|
|
Zbrodnia ferpekcyjna. |
|
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer |
|
|
|
 |
Pierdomenico

|
Wysłany: 2016-05-04, 19:38
|
|
|
Co ty wiesz o swoim dziadku... Widziałam wczoraj i żałuję, że nie da się pewnych rzeczy odzobaczyć... Jeden z moich ulubionych aktorów, Robert De Niro upadł w nim na samo dno. Kto by pomyślał, że takie role zacznie przyjmować na starość. Ogólnie to widać było jak pragnęli zrobić tak bardzo śmieszną komedię, a wyszło to żałośnie. Paskudztwo! |
|
|
|
|
 |
Cascabel

|
Wysłany: 2016-05-04, 19:49
|
|
|
Pierdomenico, zatem podjęłam dobrą decyzję nie idąc na to do kina... |
|
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer |
|
|
|
 |
Pierdomenico

|
Wysłany: 2016-05-05, 15:03
|
|
|
Cascabel wręcz wspaniałą! A najgorsza scena była na samym początku jak De Niro zabawiał się sam ze sobą do filmu xxx no to było już żenujące, a nie śmieszne... A lubię głupie komedie z dziwnymi scenami, jednak tutaj to było tak wymuszone, że oglądając to miałam cały czas wyraz politowania na twarzy. I do tego Zac Efron, działa mi na nerwy już sama jego twarz, taki plastikowy Ken |
|
|
|
|
 |
VaniaVirgo [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-05-30, 02:31
|
|
|
"Prawdziwa historia Kota w Butach" Jeden z nielicznych filmów, któremu dała 1 na filmwebie. Zabrałam brata do kina na ten film. Od pierwszych minut chcieliśmy wyjść, tak jak inni ludzie, ale widziałam kilka filmów z marnymi początkami, a dobrymi zakończeniami. Zostaliśmy do końca... Przemęczyliśmy sie strasznie. Może w oryginale film jest spoko, ale tego dubbingu nie dało się znieść.
Moja opinia po wyjściu z kina "na świeżo"
Film miał śmieszyć, a wkurzył. Główny bohater jest irytujący. Czarny charakter wypowiada się w sposób chyba jeszcze bardziej denerwujący, niż kot. Nadmiar "tekstów", które miały śmieszyć jest meczący. Bajka chaotyczna, animacja jest sucha, nie pokazuje żadnych emocji. Postacie "zachowują się" tak, jakby im się nic nie chciało. Piosenki nie wpadające w ucho, bez sensu i bez polotu. Pojawiają się wątki znikąd niczego nie wnoszące do fabuły. Jedyny plus jest taki, że bajka wyjątkowo trzyma się oryginału. Pomijając fakt tańczącej królewny. W kinie ani razu nikt się nie zaśmiał, przez cały seans, a kiedy tylko pojawiły się napisy, wszyscy z ulgą i w pośpiechu opuścili sale. Pewnie znajdą się osoby, do których ten film trafia, ale miłośnicy ciętego humoru nie znajdą w nim nic dla siebie. |
|
|
|
|
 |
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen

Wiek: 31 Dołączyła: 23 Paź 2015 Posty: 7849 Skąd: Andromeda
|
Wysłany: 2016-12-01, 01:01
|
|
|
Gwiezdne jaja: zemsta świrów - wytrzymałam 10 minut. Tragedia.
Bardzo fajny gigant - o co tu chodzi?
Martwe zło 2 - ja wiem ze to stary horror, ale zeby umieścić scene ze koleś łyka oko ząbiaka, bo mu wpadło do paszczy? I ostatnia scena, gdzie rycerze klękają bo koleś z piłą zamiast ręki zabił smoka? Serio? D:
Atlantic Rim - Nie wiem jak to skomentować. |
|
|
 |
Pierdomenico

|
Wysłany: 2016-12-23, 04:36
|
|
|
Titanic 2. Tak. Zdecydowanie zasługuje na podium w tej kategorii. |
|
|
|
|
 |
maat_
maat_

|
Wysłany: 2016-12-23, 07:14
|
|
|
Jest titanic 2? |
|
|
|
|
 |
werniks
Lama Roku

|
Wysłany: 2016-12-23, 08:50
|
|
|
maat_, nakręcili go ludzie specjalizujący się w budżetach niższych od kosztu rolki taśmy filmowej. |
|
|
|
|
 |
maat_
maat_

|
Wysłany: 2016-12-23, 09:44
|
|
|
werniks, Ha ah ha!!! To juz rozumiem |
|
|
|
|
 |
ChaserJohnDoe
ChaserJohnDoe

|
Wysłany: 2016-12-23, 18:04
|
|
|
Pierdomenico napisał/a: | Titanic 2. Tak. Zdecydowanie zasługuje na podium w tej kategorii. |
To ten film powstał?! Parę lat temu myślałem, że ten trailer był zrobiony dla jaj. |
|
|
 |
Adrian1234

Wiek: 40 Dołączył: 02 Sie 2015 Posty: 5030 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2016-12-23, 20:16
|
|
|
Film o najgorszych filmach świata a nikt tu jeszcze nie pisał o typku o imieniu Uwe Boll, który słynie z kręcenia ekranizacji gier ale podchodzi do nich w tak daleki od oryginału zamieniając przy tym fajne elementy na takie z dupy, że ludzie go nienawidzą i piszą listy z prośbami o zaprzestanie swej działalności. Oglądaliście coś od niego? Ja chyba tylko Wyspę Cienia i faktycznie okropne i mające nie wiele wspólnego z grą do tego film jest tak chaotyczny, że w zasadzie trudno ogarnąć o co chodzi. |
|
|
 |
Pierdomenico

|
Wysłany: 2016-12-23, 20:39
|
|
|
ChaserJohnDoe napisał/a: | Pierdomenico napisał/a: | Titanic 2. Tak. Zdecydowanie zasługuje na podium w tej kategorii. |
To ten film powstał?! Parę lat temu myślałem, że ten trailer był zrobiony dla jaj. |
Niestety powstał na imdb ma aż zawrotną ocenę 1,6 a na filmwebie 2,1 przy takich filmach by się przydała możliwość oceny minusowej... |
|
|
|
|
 |
werniks
Lama Roku

|
Wysłany: 2016-12-23, 23:32
|
|
|
Adrian1234, Uwe to już legenda. Ale podobno film na podstawie Postala był dobry, ale cenzura wywaliła 60% scen...
[ Dodano: 2016-12-23, 23:32 ]
Między innymi tą, w której dwóch Arabów lecących na WTC chciało zawrócić, bo nie mogli się doliczyć liczby dziewic w niebie xD |
|
|
|
|
 |
Pierdomenico

|
Wysłany: 2016-12-23, 23:54
|
|
|
A pamiętacie taki wynalazek jak YYyyrek kosmiczna nominacja? xD
"2012: Koniec świata" ale nie ten znany, tylko taki z 2008 to też było dziadostwo. Aż się dziwię, że jednak po nim ten koniec nie nastąpił |
|
|
|
|
 |
werniks
Lama Roku

|
Wysłany: 2016-12-23, 23:55
|
|
|
Pierdomenico, jak to mówił Mietczyński, film "Kac Wawa" powstał tylko po to, bo reżyser "Yrrrka" wyznaczył pieniężną nagrodę za zrobienie gorszego filmu.
[ Dodano: 2016-12-23, 23:57 ]
W ogóle "Masochista" Miecia idealnie pasuje do tego tematu:
https://www.youtube.com/p...rNyk0_lA9dUTgES |
|
|
|
|
 |
|