Wiadomo, telewizja to zło! Jednak zdarzają się czasem takie programy czy teleturnieje, które zwracają naszą uwagę, więc co lubicie najbardziej? Jako, że często te programy są też w formie seriali, więc kategoria powinna pasować.
Żałuję, że nie ma już Milionerów, to był jeden z moich ulubionych programów, niemal wszyscy to oglądali Taki Postaw na milion, jest w moim odczuciu bardzo niesprawiedliwy, gdyż mają tam pytania o statystyczne badania, co według mnie nie powinno mieć miejsca. No i ogólnie forma milionerów o wiele lepsza.
1 z 10 od tylu lat bez zmian i bardzo dobrze!
Lubię też Podano do stołu edycję brytyjską, często bardzo zakręceni ludzie tam byli i dość sympatyczny program. Zdarza mi się obejrzeć naszych Ugotowanych ale stanowczo za wiele tam biorą ludzi z serii Ą, Ę Przydałoby się więcej zwykłych ludzi, mieszkających w starych blokach, a nie tylko "ludzi sukcesu" tworzących "eventy" i zjadających kawior kilka razy w tygodniu
Kuchenne rewolucje Magdy G. Sama formuła oklepana ale fajnie czasem się to ogląda, szczególnie gdy były się w danych miejscach Jeszcze, żeby ten czepek w końcu się pojawił na jej bujnych włosach...
Jednym z najbardziej uwielbianych przeze mnie programów, jest Survivor na polskie to było chyba Ryzykanci czy Robinsonowie. Nie wiem ile i jakie serie puszczano u nas, ja obejrzałam niemal wszystkie amerykańskie po za dwoma ostatnimi. Uwielbiam ten program, szczególnie początkowe serie, gdzie naprawdę ci ludzie mieli trudne zadania, chudli i po 10-15 kg. Fajna jest możliwość psychologicznej gry pomiędzy uczestnikami, gdyby zrobić coś takiego bez show telewizyjnego, to naprawdę byłoby to ciekawe
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki!
Nie tylko Co prawda z racji tego, że moje oglądanie tv jest na poziomie zerowym, to nie mam zbyt wielu okazji ku temu ale gdzieś zdarzyło mi się widzieć z dwa odcinki i było to nawet ciekawe. Nie pamiętam tylko czy to na pewno był ten program ale był przypadek kobiety, która umarła od zbyt dużej ilości wody, którą wypiła w konkursie radiowym Inny jak chłopak wypadł z balkonu, bo chciał z rozpędu plunąć jak najdalej, natomiast przy okazji przeleciał przez barierkę
Wiek: 29 Dołączył: 27 Sie 2015 Posty: 303 Skąd: Małopolska
Wysłany: 2015-09-09, 09:56
Oglądałem kilka odcinków 'śmierci na 1000 sposobów' , nawet zabawne momentami. Oprócz tego jest jeszcze jeden program który mnie zaciekawił, nazywa się "Pułapki umysłu".
Zabawne ale i przerażające jednocześnie, bo pomyśleć, że można zginąć w czasem tak durny sposób...
Też mówię, że nie tylko Ty. Mój ulubiony odcinek, jak myśliwi rzucili dynamit na kaczki i zatkali uszy, zamykając oczy, a pies im go aportował.
I też uwielbiam 1 z 10 - chyba jedyny teleturniej, który niezmiennie trzyma poziom. Zero wydurniania, prowadzący zwraca się na "pan" i zawsze z szacunkiem... Naprawdę na plus.
_________________ Wieczornych snów mary powiewne, dziewicze
Na próżno czekały na słońca oblicze...
(...)
Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny...
Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny...
Ascara, haha to brzmi jak scena z komedii lub kreskówki Chyba obejrzę sobie więcej odcinków
Goło i wesoło na Pulsie - ogląda ktoś? Jak jestem w domu lubię pooglądać sobie z... Mamą.
Ogólnie chodzi o to, że aktorki w ramach ukrytej kamery tracą nagle ubrania itp. i różnie ludzie na to reagują. Cycki itp. bez cenzury tam śmigają, bo to leci dość późno w nocy.
Pierwszy lepszy "lekki" (ta poprawność polityczna) przykład z Youtube:
(...)
(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum