Ulubione animacje |
Autor |
Wiadomość |
Pierdomenico
Wiek: 36 Dołączyła: 15 Lip 2015 Posty: 6547 Skąd: Vinewood Hills
|
Wysłany: 2016-12-12, 17:06
|
|
|
KotMaAleAlaMaKota, właśnie głosy super, ta od królika podkładała pod Roszpunkę z tego co pamiętam, naprawdę świetnie jej to idzie. Albo ten motyw z ojcem chrzestnym i szczurzycą |
|
- Wybornie Pani gotuje! Musi mieć Pani drogie garnki! |
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
Wiek: 30 Dołączyła: 23 Paź 2015 Posty: 7849 Skąd: Andromeda
|
Wysłany: 2016-12-14, 14:31
|
|
|
Ja uwielbiam:
Mulan i Mulan 2 ("Pan da tę pandę" xDD)
Shreki
Wielka szóstka
Rio i Rio 2 (piękne kolory, wspaniała muzyka i kilka śmiesznych scen xd )
Zwierzogród (oglądałam dwa razy, świetna animacja, postacie, ich przekomarzanie się, ogólnie miasto )
Zaplątani
W głowie się nie mieści (ciekawe podejście do emocji dzieci w wieku dojrzewania )
Frankenweenie
Miasteczko Halloween
|
|
|
|
Cascabel
|
Wysłany: 2016-12-14, 14:58
|
|
|
- Miasteczko Halloween (oglądałam w zeszłym roku, od razu dwa razy...)
- Gnijąca Panna Młoda
- Koralina (choć to kukiełkowe chyba - bałam się tej książki jak byłam mała, ale obejrzałam z przyjemnością)
- Zaplątani
- Kraina lodu
- Anastazja! Moje nr 1 z dzieciństwa
- Piękna i Bestia, ale ta wersja świąteczna, z organami.
- Herkules
- Pocahontas
- Shrek - wszystkie części
- W głowie się nie mieści oglądałam w te wakacje - było genialne . Szczególnie do prasowania.
- Zaczarowana - ciekawy pomysł
- Fantazja - warto zobaczyć chociaż raz
- Polarny ekspres
W sumie to pewnie jest tego dużo więcej:)
W zamian mogę powiedzieć: nie mam sentymentu do Króla lwa! Pierwszy raz oglądałam jako osiemnastolatka xD |
|
_________________ - Kot to najlepszy pogromca problemów. Wystarczy przytulić, a on wymruczy smutki daleko precz! I wydrapie, i, "hhhh" powie, aż wszystkie uciekną sromotnie jak pokonane widmomyszy. Koty to prawdziwi bohaterowie, mówię ci!
Widmokot Nefer |
|
|
|
|
BlueAlien
BlueAlien AlienQueen
Wiek: 30 Dołączyła: 23 Paź 2015 Posty: 7849 Skąd: Andromeda
|
Wysłany: 2016-12-14, 15:21
|
|
|
Właśnie! Zapomniałąm o gnijącej pannie młodej |
|
|
|
Husarz712
husarz
|
Wysłany: 2017-05-07, 22:51
|
|
|
MLP, wszystkie sezony i wszystkie equestria girls oprócz pierwszego filmu bo był autentycznie tragiczny, reżyser coś się nie spisał prawdę mówiąc. Shrek, wszystkie podserie i kontynuacje, Jak wytresować smoka i kontynuacje, chojrak tchórzliwy pies, ed edd i eddy, robotboy, bliźniaki cramp, samurai jack w tym sezon 5 który niedawno wyszedł, atomówki, ponure przygody billy'ego i mandy, krowa i kurczak, jam łacisa, poza tym dziesiątki filmów animowanych, seria z kubusiem puchatkiem puszczana w telewizji, a także wszystkie filmy w tym temacie i kilka innych serii których nazw już nie pamiętam |
|
_________________ The Light shineth in the Darkness,
and the Darkness comprehended it not.
|
|
|
|
|
icywind
Icywind icywind
|
|
|
|
|
singri
singri
|
Wysłany: 2017-05-08, 20:11
|
|
|
Zdecydowanie wszystkie serie Transformers :--D Każdy serial z tego uniwersum, jaki oglądam, ma jeszcze lepsze dialogi od poprzedniego :-D Fabularnie też dają radę.
Poza tym Shrek, Pocahontas, Król lew, także produkcje Pixara - Toy story, Walle, Dawno temu w trawie... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|