Nasze forumowe dyskusje na temat poszczególnych Demotów |
Autor |
Wiadomość |
maat_
maat_
|
Wysłany: 2018-10-25, 22:01
|
|
|
Teraz ma sprawę w sądzie |
|
|
|
|
|
impala1967 [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-10-26, 05:48
|
|
|
bezn, W sumie się nie dziwię, jak w jego mieście robią sobie "szariat zone" i gonią tam, i obmacują białe kobiety w mini spódniczkach. |
|
|
|
|
|
bezn
Duch, który przeczy
|
Wysłany: 2018-10-26, 07:29
|
|
|
impala1967, żeby tylko w tych mini spódniczkach...przecież dla ortodoksyjnego muzułmanina każda kobieta z nieco odsłoniętymi kończynami czy włosami jest(delikatnie mówiąc) niestosownie ubrana. Też się nie dziwię temu mężczyźnie i dobrze wiem, że sprawa jest poważna. Jednak samo zestawienie faktu z realizacją prawa do obrony i hasłem krzyżowców uzyskało niespodziewanie żartobliwy charakter w moich myślach. Mam nadzieję, ze to nie gafa na miarę, roześmiać się na pogrzebie"
maat_, szkoda że tak gorliwi nie są gdy chodzi o ściganie tych gangów. |
|
|
|
|
|
vetulae
vetulae
|
Wysłany: 2018-10-26, 07:57
|
|
|
bezn, takie deja vu
Smutne jest to, że było w sumie do przewidzenia bezkarność jednych musi prowadzić do frustracji innych. Obawiam się też, że takie incydenty będą się pojawiać coraz częściej.
Niestety dlatego, że tak to zaczyna wyglądać na zachodzie
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
|